Tulikuuma ja laadukas Stars kohtaa takavuosien huippujoukkueen

Etusivu » Tulikuuma ja laadukas Stars kohtaa takavuosien huippujoukkueen

Voittoputkessa viilettävä Stars isännöi alemman keskikastin Blackhawksia. Dallas ennakoitiin lähelle liigan kärkeä kesän vahvistusten johdosta, joten heikko aloitus (1W-8L) yllätti varmasti monet kiekkofanit. Hyvää kannattaa kuitenkin aina odottaa, sillä alun jälkeen Stars on ollut liigan kuumin joukkue. Chicagon alkukausi ei ole ollut yhtä viihdyttävä, vaan se on kerännyt pisteitä tasaisempaan eli tylsempään tahtiin.

Stars-fanien kärsivällisyyttä päästiin testaamaan heti alkumetreillä Dallasin umpisurkean alun ansiosta. Seguinia ja Benniä pidettiin pahasti yliarvostettuina ja valmentajalle oltiin valmiita antamaan kenkää vain yhdeksän pelin perusteella, mikä on harmittavan tavallista rapakon takana. Vaikean startin jälkeen Stars on kuitenkin näpäyttänyt epäilijöilleen voittamalla peräti 12 ottelua 14 edellisestä!

Viime kaudella pidin Dallasia tasokkaana keskikastiryhmänä. Nyt tilanne on parempi, sillä se vahvistui kesän aikana Joe Pavelskilla ja Corey Perrylla. Lisäksi kun otetaan huomioon Miro Heiskasen odotettu tasonnosto viime vuodesta, niin Starsia voi hyvällä omatunnolla pitää B-tason kärkinippuna. Etenkin nyt, kun itseluottamus on löytynyt ja peli hioutunut paremmaksi. Klingberg ja Hintz ei taida pelata, mutta onneksi aliarvostettu Lindell pystyy ottamaan isompaa roolia ja hyökkäysmateriaali on leveä.

Blackhawks on aloittanut kauden odotetulla tavalla, sillä sen pisteodottama oli noin 85 pinnaa ja joukkue on nyt 82 pisteen tahdissa. Mestaruusvuosien avainpelaajista etenkin Keithilla ja Seabrookilla on ollut jo pidemmän aikaa ura laskussa. Se ei tietenkään yllätä, kun ovat pelanneet älyttömiä määriä vuodesta 2009. Vaikka Chicago onkin viime aikoina juhlinut useilla voitoilla, niin se on lähes jokaisessa pelissä luonut vähemmän maalipaikkoja, mikä ei lupaile hyvää tulevaisuutta ajatellen.

Starsin uskomaton kuukausi saa todennäköisesti jatkoa, kun vieraaksi saapuu D-tason Blackhawks. B-luokan Dallas vie ottelun kotikaukalossa lähes kaksi kertaa kolmesta. Isoin etu löytyy Starsin suorasta voitosta, jolle Unibet tarjoaa kerrointa 2.00. Hieno kohde arviolla 53%!

Goldroll

250x talletuksella

Monsino

250x talletuksella. Vedonlyöntiin: 100% 100€

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords