Tshekki välierissä neljän vuoden tauon jälkeen

Etusivu » Tshekki välierissä neljän vuoden tauon jälkeen
Jääkiekon Mm kilpailut Arvonta

Kanada ja Tshekki kohtaavat välierien iltapelissä. Vaahterapaidat väänsivät puolivälierissä jatkoerävoiton Sveitsistä dramaattisten vaiheiden jälkeen – tasoitus syntyi viimeisellä sekunnilla! Jatkoilla Vegasin tuore hankinta Mark Stone murskasi sveitsiläisten unelman. Saksakin kiusasi Tshekkiä kahden erän ajan, mutta lopulta suosikki karkasi varsin selvään 5-1-voittoon. 

Molempien saldo on sama kahdeksan pelatun ottelun jälkeen – seitsemän voittoa ja yksi tappio. Tshekin ohjelma on tosin ollut hieman haastavampi, sillä se on kohdannut jo turnauksen kaksi suurinta suosikkia, Venäjän ja Ruotsin. Kanadan kovin vastustaja on ollut tähän mennessä USA.

Kanada aloitti hitaasti, mutta on viime aikoina parantanut ja pelannut edelliset pelit niin kuin kolmanneksi vahvimman joukkueen pitääkin. Tshekki on ollut läpi turnauksen pelillisesti odotettua parempi, joten se on noussut rankingissa lähes USA:n tasolle – ero Kanadaan on siis yllättävän pieni.

Vaahterapaidoilla on parempi materiaali, mutta Tshekin pirteät esitykset kaventavat eroa sen verran, että Kanada ei loppujen lopuksi ole kovinkaan iso suosikki. Lisäksi Tshekillä on pienoinen kotietu puolellaan, joka on muutaman pinnan luokkaa prosenteissa.

Näen ”vierasjoukkueen” mahdollisuudet markkinaa parempana, joten poimitaan Tshekki tasoituksella peleihin – +0.5 56% ja Poistettu5 tarjoaa maistuvaa kerrointa, 1.87. Toivottavasti nähdään tiukka ja viihdyttävä peli, joka venyisi vaikka rankkareille asti! 

Goldroll

250x talletuksella

Monsino

250x talletuksella. Vedonlyöntiin: 100% 100€

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords