Suomalaisten tähdittämä Hurricanes iso suosikki heittopussia vastaan

Etusivu » Suomalaisten tähdittämä Hurricanes iso suosikki heittopussia vastaan

Viime kaudella itäisen konferenssin finaaleihin yltänyt Carolina isännöi Detroit Red Wingsia, joka on monien rankingissa liigan kolmen huonoimman joukossa. Molemmat ovat avanneet kautensa ilman yllätyksiä – Hurricanes on napsinut voittoja hyvään tahtiin ja Red Wings on jumittunut taulukon pohjamutiin.

Pidin Carolinaa ennen kautta B-tason joukkueena ja lokakuun otteet ovat vain vahvistaneet näkemystä. Alakertaan hankittu Dougie Hamilton on säväyttänyt ja Vegasista poimittu Erik Haula on heiluttanut maaliverkkoja peräti seitsemän kertaa. Lisäksi nuori Svechnikov on parantanut odotetusti peliään. Hurricanes majailee liigan kärkikahinoissa, vaikka ykköstähti Sebastian Aho on ollut tilastollisesti kaukana omasta tasostaan – leveyttä näyttäisi siis löytyvän rosterista.

Detroitilta ei ihmeitä odoteta tällä kaudella, sillä joukkue on paperilla liigan toiseksi heikoin ja vain niukasti Senatorsia parempi. Playoff-paikkaa voidaan siis pitää melkeinpä mestaruutena tälle porukalle. Red Wings onnistui katkaisemaan pitkän tappioputkensa voittamalla C-tason Oilersin kotonaan lukemin 3-1, mutta alkukauden masentavaa saldoa se ei pahemmin kaunista – vain neljä voittoa 13 peliin. 

Hurricanesin suora voitto toteutuu lähes kuusi kertaa kymmenestä, sillä joukkueiden välillä on tasoeroa jopa kolmen luokan verran. Tähän päälle vielä kotietu, niin ei tässä kovin hyviä mahdollisuuksia voi antaa heikolle vierailijalle. Oma arvio Carolinan voitolle 59%, joten Unibetin 1.78 riittää helposti peleihin. Vaikea uskoa, että pelin alla saisi enää tällaisia kertoimia.

Goldroll

250x talletuksella

Monsino

250x talletuksella. Vedonlyöntiin: 100% 100€

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords