Snooker vihjeet ja live stream

Ilmaiset snooker live stream lähetykset sekä vihjeet kiinnostavat. UTV näyttää paljon urheilua veloituksetta, mutta ei sinällään ilmaiseksi, sillä heidän live streamit toimivat vain, jos pelitilillä on vähintään 0,10€ pelirahaa. Se tarkoittaa sitä, että ainakin kerran pitää tallettaa.

Rekisteröidy ilmaiseksi ja tutustu live stream tarjontaan, jossa mukana on snooker ja paljon muuta!

Joe Perry - Robbie Williams 23.9.2020 klo 12.00

Joe Perry – Robbie Williams 23.9.2020 klo 12.00

Snookerin European Mastersin ensimmäisellä kierroksella toisensa kohtaavat Joe Perry ja Robbie Williams. Englantilainen kaksikko on kohdannut toisensa kahdeksan kertaa ja ...
Lue Lisää
Ronnie O'Sullivan - Thepchaiya Un-Nooh 2.8.2020 klo 16.30

Ronnie O’Sullivan – Thepchaiya Un-Nooh 2.8.2020 klo 16.30

Snookerin MM-kisojen ensimmäisen kierroksen odotetuin ottelu käydään Suomen aikaa sunnuntaina iltapäivällä ja maanantaina päivällä, kun yhteen iskevät snookerin supertähti Ronnie ...
Lue Lisää
Mark Selby - Mark Allen 25.6.2020 klo 15.30

Mark Selby – Mark Allen 25.6.2020 klo 15.30

Snookerin Tour Championship on edennyt vaiheeseen, jossa mukana on enää turnauksen neljä parasta pelaajaa. Tour Championshipin toisessa semifinaalissa toisensa kohtaavat ...
Lue Lisää
Ryan Day - Alfie Burden 3.6.2020 klo 18.00

Ryan Day – Alfie Burden 3.6.2020 klo 18.00

Snookerin Championship League jatkuu keskiviikkona kahdella uuden lohkon kattauksella. Lohkossa 12 toisensa kohtaavat illan ensimmäisen kierroksen kamppailussa walesilainen kokenut Ryan ...
Lue Lisää

K-18. Pelaa Maltilla. Peliongelmissa auttaa Peluuri.

Vihjeet: Snooker live stream lähetykset ilmaiseksi

Mobilebet Snooker live stream?

Snooker vihjeet ovat sellaisia, että niitä on jännittävämpi seurata kun live stream pyörii ruudulla! Katso mitä Mobilebet tarjoaa veloituksetta:

Snooker vedonlyönti on noussut Euroopassa hienoksi vedonlyönnin pelimuodoksi, joten markkinoilta löytyy kiitettävästi mahdollisuuksia lyödä vetoa snookerista ja osallistua turnauksiin betsauksen merkeissä. Snooker live stream lähetykset toimivat ilmaiseksi, kunhan asiakkaalla on pelitilillä rahaa vähintään yksi sentti. Pelaamista ei kuitenkaan vaadita, joten asiakkaat voivat nauttia snookerista myös ilman pelaamista. Jos sinulla ei ole pelitiliä Mobilebetille, niin voit rekisteröityä tästä ja katsoa snookeria veloituksetta, jos sitä on nyt tarjolla. Kannattaa myös huomioida, että pelitililläsi on oikeus katsoa live stream lähetyksiä myös laajasti muista urheiluista ja tapahtumista. Tarjolla on jalkapalloa, jääkiekkoa, tennistä, koripalloa ja muuta hyvää sisältöä.

Parhaat snooker vihjeet tarjoaa Pelipiste?

Snooker vihjeet

Snooker on Intiasta lähtöisin oleva yksi biljardin alamuodoista, joka on muodostunut biljardissa eniten suosituksi televisioiduksi pelimuodoksi. Snooker on noussut erityisesti edellisellä vuosikymmenellä myös Suomessa suosituksi vedonlyönnin pelimuodoksi ja Suomessa snooker kiinnostaa hieman pienemmäksi lajiksi ilahduttavan paljon. Kyseessä on urheilulaji, joka on saanut paljon näkyvyyttä Suomessa ja monessa muussa Euroopan maassa Eurosportin lähetysten vuoksi. Suomessa snookerin selostuksesta on vastannut vuodesta toiseen suuresti pidetty ja monet snookeriin koukuttanut Aki Kauppinen, joka on täällä meillä tämän urheilulajin fanaattisia seuraajia. Laji kiinnostaa monipuolisesti erilaisia ihmisiä ja kyseessä on myös hienosti naisten keskuudessa pidetty urheilumuoto.

Snooker live stream

Snooker on vedonlyönnissä suosittu ja paljon huomiota saava urheilulaji, joten haluamme kuulua Pelipisteessä osaksi snooker vihjeitä. Snooker on loistava urheilulaji ajatellen vedonlyöntiä ja yleisesti rahapelejä. Käsittelemme tällä sivullamme tarkemmin snookeria pelinä, snooker vedonlyöntiä, urheilulajin tärkeimpiä turnauksia ja kilpailuja sekä käsittelemme toki myös parhaita pelaajia. Snookerissa parhaat ja eniten esillä olevat pelaajat ovat loistavia hahmoja ja heidät tunnetaan ympäri maailman. Snookerissa ylivoimaisesti valovoimaisin pelaaja on ollut  Suomessakin Ronnie O’Sullivan.

Live streamit tarjoaa xxx. Linkistä live stream tulevat lähetykset. Rekisteröidy ilmaiseksi.

Snookerin säännöt lyhyesti

Suomessa biljardi tunnetaan ja siitä pidetään laajasti, mutta snooker on yhtenä biljardin alamuodoista osalle meistä yhä vieras. Käsittelemme seuraavaksi snookerin sääntöjä lyhyesti ja selkeästi, jotta myös kaikki urheilulajista enintään joskus kuulleet voivat päästä mukaan kärryille. Snooker saattaa tuntua alussa jopa turhankin vaikealta tai monimutkaiselta, mutta voimme sanoa, että totuus on alun jälkeen toinen. Snooker on urheilulajina erittäin koukuttava ja se vie niin sanotusti mennessään nopeasti. Snooker tarjoaa huimasti viihdearvoa myös vedonlyönnin näkökulmasta. Snookerissa on paljon kaikkia pieniä sääntöjä ja yksityiskohtia, mutta tietyt asiat tietämällä pääsee jo pitkälle.

Snookerissa kilpaillaan suorakaiteen muotoisella pöydällä, jonka koko on sisämitoiltaan noin 1,83 metriä × 3,66 metriä. Snookerpöydässä on yhteensä kuusi pussia ja kaikki pussit ovat keskenään samanlaisia. Pussit on rakennettu siten, että ne ovat pöydän kummankin pään molemmissa kulmissa ja kaksi pöydän pitkien sivujen keskellä. Snookerissa alla tarkemmin esiteltävät pallot asetetaan pöydälle ennalta määrätyllä tavalla. Snookerpöytä on päällystetty veralla ja urheilulajissa pöydistä tulee pitää hyvää huolta ja huolehtia tarkkaan niiden kunnosta, sillä pöydät ovat rahallisesti arvokkaita.

Snookerissa yksi ottelu pelataan ennalta määrätysti tiettyyn freimien voittoon saakka. Yksi freimi on sama asia kuin erä. Snookerissa on tarkoitus pussittaa valkoisella pallolla vuorotellen punaisia ja värillisiä palloja. Punaisia palloja on freimin eli erän alussa aina 15 kappaletta, joskin snookerissa järjestetään myös kerran vuodessa pidettävät 6-redsin MM-kisat Aasiassa. Punaisista palloista pelaaja saa aina yhden pisteen. Punaisen pallon pussituksen jälkeen on ajatus pussittaa jotain väripalloa. Parhaan pistemäärän voi saada mustasta, joka on pöydällä arvokkain pallo ja se on seitsemän pistettä. Väripallot nostetaan takaisin pöydälle niin kauan, kun pöydällä on punaisia palloja. Lopussa myös väripallot pussitetaan pienimmästä alkaen siten, että niitä ei enää nosteta pöydälle. Freimin voittaja on se pelaaja, joka on erän lopussa saanut itselleen enemmän pisteitä. Niitä voi kerätä myös vastustajan tekemistä virheistä.

  • Punainen: 1 piste
  • Keltainen: 2 pistettä
  • Vihreä: 3 pistettä
  • Ruskea: 4 pistettä
  • Sininen: 5 pistettä
  • Pinkki: 6 pistettä
  • Musta: 7 pistettä

HUOM! Snooker ja monet muut streamit, live stream lähetykset, tarjoaa Peli.

Snooker live streamit

Snooker vihjeet koko kauden ja tärkeimpiin turnauksiin

Snookerissa kausi käynnistyy tyypillisesti kesällä ensimmäisten ranking-turnausten karsinnoilla ja päättyy keväällä pelattavaan snookerin MM-turnaukseen. Snookerissa tunnetuimmat ja eniten arvostetut turnaukset ovat luonnollisesti MM-kisat, UK Championship ja Masters, joista kaikki kolme tunnetaan Triple Crown -turnauksina. Urheilulajissa yksi kausi pitää sisällään nykyään suuren määrän erilaisia turnauksia ja kilpailuja. Historiassa turnauksia saattoi olla todella vähän, mutta nykyään snookerin ammattilaiset saavat kilpailla runsaasti ja isoja turnauksia tulee säännöllisesti lisää. Snookerin ammattilaisia kutsutaan Main Tourilla oleviksi pelaajiksi. Main Tourilla olevat pelaajat saavat oikeuden olla ammattilaisina. Heitä voi olla Main Tourilla 128 pelaajaa.

Snookerissa Aasian maat ovat saaneet urheilulajin parista paljon jalansijaa, joten nykyään snookerissa monet turnaukset järjestetään erityisesti Kiinan maaperällä. Tunnetuimmat Kiinan turnaukset ovat lähes vuosittain China Open, International Championship, Shanghai Masters ja China Championship. Kiinassa nykyään palkintorahojen osalta tärkein turnaus on China Open, joka järjestetään yleensä juuri ennen snookerin MM-kisoja. Kiinassa on haluttu itselle myös lajin MM-kisat, mutta ne on järjestetty ja tullaan järjestämään vähintään vielä jokusen vuoden ajan Crucible teatterissa. Snookeriin on tulossa myös todellinen jättiturnaus, joka on aloittamassa toimintansa kaudella 2023-2024 ja se pidetään Saudi-Arabiassa. Lajissa arvostetuimmat turnaukset ovat kuitenkin myös kaudella 2023-2024 yllä esille tuodut Triple Crown -kisat.

Ranking, ohjelma ym. löytyy mm. Wikipediasta.

Snookerin parhaat pelaajat

Snookerissa parhaat pelaajat tunnetaan laajasti ympäri maailman. Ronnie O’Sullivan on ollut pitkään snookerin valovoimaisin pelaaja numero yksi. Ronnie O’Sullivan on samanlainen supertähti kuin monet muut toisissa urheilulajeissa menestyvät urheilijat. Ronnie O’Sullivan on voittanut urallaan viisi maailmanmestaruutta ja on myös historiassa eniten Triple Crown -turnauksia voittanut pelaaja. The Rocket on myös se pelaaja, jolla snookeria on markkinoitu pitkään ja joka on myös suuri syy sille, miksi urheilulajista on tullut Suomessakin jatkuvasti entistä suositumpi pelimuoto. O’Sullivan on kiistatta historian paras ja lahjakkain pelaaja, vaikka hän on myös hyvin arvaamaton henkilö.

Snookerissa toiseksi tunnetuin pelaaja on monien mielestä jo maailman paras pelaaja Judd Trump, joka on samalla O’Sullivanin päävastustaja. Suomessa odotetaan aina paljon Trumpin ja O’Sullivanin kohtaamisia. Todennäköisesti paras Trumpin ja O’Sullivanin kohtaaminen on ollut vuonna 2014 pelattu UK Championshipin finaali, jossa The Rocket oli numeroin 9-4 edellä, mutta Juddernaut nousi katkaisufreimiin saakka. Lopulta hän hävisi sen. Trumpilla oli pitkään vaikeuksia pärjätä odotuksiin nähden juuri Triple Crown -turnauksissa, mutta siihen tuli muutos vuoden 2019 aikana. Hän voitti Mastersin ja perään ensimmäisen kerran mestaruuden MM-kisoissa. Trump on vielä pitkään snookerin supertähti ja saa kantaa lajia The Rocketin siirryttyä vähän ajan päästä sivuun.

Snookerissa O’Sullivan ja Trump keräävät suurimmat otsikot, mutta lajista löytyy myös paljon muita upeita pelaajia ja hahmoja. Nimet Neil Robertson, John Higgins, Mark Williams, Mark Selby, Kyren Wilson, Ding Junhui, Mark Allen ja Shaun Murphy tunnetaan laajasti. Ding Junhui on Aasiassa supertähden asemassa ja hänen esityksiään seurataan huimasti. Heistä John Higgins ja Mark Williams kuuluvat ”95-tiimiin” yhdessä O’Sullivanin kanssa. Suomesta tuli pitkään yksi snookerin ammattilainen, sillä Robin Hull oli mukana useamman kerran jopa lajin MM-kisoissa. Hull ei ole ollut enää hetkeen mukana ammattilaisten kiertueella, mutta hänellä on edelleen aito mahdollisuus tehdä sinne paluu. Suomessa Heikki Niva on varmasti silti jo todennäköisin pelaaja pääsemään osaksi ammattilaisten kiertuetta. Hän oli tänä vuonna amatöörien EM-kisojen finaalissa saakka. 

Snooker vihjeet erilaisiin kohteisiin

Snooker vedonlyönti kattaa laajasti vetomuodot kaikista urheilulajin turnauksista ja kilpailuista. Snookerissa voi lyödä vetoa ottelun voittajasta, ottelun voittajasta tasoituksellisesti eli antamalla toiselle pelaajalle eteen esimerkiksi 1,5 freimiä, ottelussa pelattavista freimien määrästä, tietyn freimin voittajasta ja ottelun parhaasta breikistä eli lyöntisarjasta. Turnauksissa lyödään vetoa myös kilpailun mestaruudesta eli normaalisti voittajavedosta. Voit myös lyödä vetoa esimerkiksi siitä, mikä väripallo tehdään freimin alussa ensimmäisenä pöydältä punaisen jälkeen.

Snooker live stream ilmaiseksi 2023?

Snooker ja monet muut live streamit esimerkiksi jalkapalloon tarjoaa Mobilebet. Nämä live stream lähetykset vaativat, että pelitilillä on vähintään 0,10€ pelirahaa. Katsominen ei kuitenkaan veloita tiliä, eli se on siltä osin ilmaista.

Urheilu on mahtavaa ja samoin vedonlyönti parhaimmillaan! On kuitenkin hyvä huomioida, että rahapelit Pelipiste ja uhkapelisivustot, live stream lähetykset ja koko sivusto on vain aikuisille, vähintään 18 vuotta täyttäneille henkilöille.

Snooker vihjeet 2020-2021
Copyright © 2019 - 2021. Pelipiste.com | Sitemap - Tietosuojaseloste ja evästeet. Powered by Flytonic.com