Siipirikkoinen Penguins haastaa liigan ykkösjoukkueen

Etusivu » Siipirikkoinen Penguins haastaa liigan ykkösjoukkueen

Viime kauden ylivoimainen runkosarjavoittaja Tampa Bay Lightning on aloittanut kautensa odotettua huonommin – ”vain” neljä voittoa kahdeksasta pelistä. Nyt sillä on loistavat mahdollisuudet voittoon kotikaukalossa, sillä Pens on perustasoltaan heikompi, kärsii poissaoloista ja pelaa toisen vieraspelinsä päivän sisään.

Tampa pääsee raikkaana tähän peliin eikä sillä ole merkittäviä poissaoloja. Startti on ollut vaisu, mutta paljoa ei kannata reagoida kun puhutaan kahdeksan pelin otoksesta. Lightning on kuitenkin edelleen se kuumin mestarisuosikki nostamaan kannua, vaikka pientä miinusta onkin laitettu rankingiin kolmen ensimmäisen viikon aikana.

Penguinsia pidän ykkösillä B-tason eli ylemmän keskikastin joukkueena. Nyt siltä on kuitenkin sivussa iso liuta pelaajia – pahimpana ehdottomasti taiturimainen Evgeni Malkin sekä kärkipakki Dumoulin. Näyttää vahvasti keskitason porukalta näiden menetysten jälkeen. Eikä tilannetta helpota b2b, josta sataa muutama prosentti lisää Tampan laariin.

Salamapaidat palaa tässä todennäköisesti voittojen tielle masentavan 2-6-kotitappion jälkeen. Laadukkaampi materiaali, koti- ja rasitusetu sekä Pensin poissaolot – kotijoukkue vie pelin suoraan 56% todennäköisyydellä. Napataan siis Lightning -0.5 1.90 Unibetilta.