Sammuuko suomalaisten liekki nuottipaitojen käsittelyssä?

Etusivu » Sammuuko suomalaisten liekki nuottipaitojen käsittelyssä?

Bluesin ja Starsin välisen sarjan kolmas kamppailu pyörähtää käyntiin aamukolmelta Suomen aikaa. Edellisellä kerralla Dallas onnistui tasoittamaan sarjan ja ryöstämään kotiedun itselleen suomalaisten vahvojen esitysten ansiosta – Heiskanen ja Hintz herkuttelivat yhteensä kolmen maalin edestä sekä Lindell kellotti hirmuminuutit takalinjoilla 4-2-voitossa.

Dallas haki siis tyylikkään voiton Bluesista, vaikka joukkueen kirkkaimmat tähtipelaajat olivatkin läpi ottelun unessa. Ratkaisuvoimaa löytyy siis leveältä rintamalta. Vaikka Bluesin taso laskikin tuloksellisesti ensimmäisestä pelistä, ei sen pelitaso kuitenkaan laskenut, vaan paikkoja oli kyllä ihan tarpeeksi ottelun voittamiseen. Myös Binnington pelasi hyvän ottelun maalilla, mutta Starsin yllättävä tehohetki avauserässä oli liikaa.

Omissa papereissa Blues on vahvimpia joukkueita Bruinsin ja Sharksin lisäksi. St.Louis on ollut tulikuumassa vedossa joulukuusta lähtien. Materiaali ei kuitenkaan ole aivan terävintä kärkeä, joten se ei liidä omassa luokassaan missään nimessä. Dallas oli ennen pudotuspelejä heikoin Avsin ohella, mutta pirteät esitykset Preds-sarjassa nostivat hieman sen rankingia. Tällä hetkellä Blues noin luokkaa kovempi, Starsin kotietu sitten tasoittaa asetelman aika lailla kolikonheitoksi.

Markkina pitää Dallasia pienenä suosikkina, esimerkiksi Veikkaus laski Starsin moneyline-voitolle noin 54%. Näen pelin kuitenkin vähän tasaisempana – parhaat pelivalinnat löytyy Bluesin suorista voitoista, Veikkaus 2.75 ja Bet365 2.80. ML-vedolle saa myös hyvää odotusarvoa Matchbookilta, 2.07 riittää kerroinrajan ollessa 2.00. Illalla ja yöllä saattaa saada vähän parempaa, näin on käynyt Carolinan kohdalla ennen molempia pelejä.

2 Replies to “Sammuuko suomalaisten liekki nuottipaitojen käsittelyssä?”