Roxor Gaming: Tiki Totems Megaways

Etusivu » Roxor Gaming: Tiki Totems Megaways
Tiki Totems Megaways Arvostelu Ja RTP

On jotenkin miellyttävää saada käsiin peli, jonka kuvista jo näkee palmujen heiluvan ja hiekkarantojen kutsuvan luokseen. Tiki Totem Megaways on juuri sellainen peli. Sitä, mihin peli sijoittuu, ei suoranaisesti kerrota, mutta koska Tiki tarkoittaa puusta tehtyä ihmisveistosta vanhoissa tyynenmeren kielissä, voi pelinkin olettaa sijottuvan johonkin sinne. Onpa olemassa myös muitakin pelejä, joissa tuo sana esiintyy.

Pelivalmistaja:Roxor Gaming
Pelin nimi:Tiki Totems Megaways
Julkaistu:Tulossa
Pelityyppi:Videoslotti
Mobiilissa:Kyllä, tabletti ja mobiili
Voittolinjat:117 649
Rullien määrä:6
Rivien määrä:2-7
Wild symbolit:Kyllä
Sticky wild symbolit:Ei
Free SpinsKyllä
Scatter symbolit:Kyllä
Jättipottipeli:Ei
Progressiivinen jackpot:Ei
Bonuspeli:Kyllä
Automaattinen pelaaminen:Kyllä
Minimipanos:0,2€
Maksimipanos:20€
Maksimivoitto:10 000x 
Palautusprosentti/RTP:96.13%
Volatiliteetti:Korkea

Missä pelata Tiki Totems Megaways slottia

Christmas Carol Megaways slottia voi pelata sen julkaisun jälkeen seuraavilla kasinoilla:

[bonustable num=5 orderby=’_as_rating’ tag=’Roxor Gaming’ version=’2′ ]

Tiki Totems Megaways arvostelu ja RTP

Roxor Gaming on ollut olemassa jo 2000 -luvun puolivälistä, mutta se tuskin sanoo nimenä mitään. Se johtuu siitä, että se tunnettiin aiemmin osana Gamesys pelivalmistajaa. Vasta vuonna 2019 se siirtyi omalle polulleen uudella nimellä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Lontoossa. Täytyy myöntää, että Tiki Totems Megaways on ”uuden yhtiön” ensimmäinen peli johon tutustun. Se on samalla myös sen ensimmäinen Megaways peli, joka on ns. remake, eli uusi versio alkuperäisestä Tiki Totems slotista. Tiki esiintyy sen peleissä muutenkin, sillä se on tehnyt mm. Tiki´s Adventuve -nimisen pelin aiemmin. Voisi jopa kuvitella, että peliyhtiön taustat olisivat Uudessa-Seelannissa, mutta ei, päämajaa pidetään sateisella saarella pohjolassa.

Megaways yhteyden takia oikeastaan tieni kohtasikin nyt Roxor Gamingin kanssa ja voi olla, että muuten näin ei olisi käynyt.

Sain pelin muuten käsiini jo ennen sen julkaisua. Olen tietenkin innoissani tästä. Huomaan muuten, että olen yhä enenevissä määrin keskittynyt Megaways peleihin.

Pelataan.

Tiki Totems Megaways on hyvännäköinen peli ja se trooppinen ja kesäinen tunnelma, jota tässä on varmasti haettu, myös huokuu ruudun läpi. Pelitaulukko on sijoitettu rannalle, palmujen väliin ja sen lehdet huojuvat tuulessa kun mukavan viileä tuulahdus saapuu mereltä.

Musiikki on juuri sellaista tyynenmeren hyvän mielen musiikkia, joka tempaa mukaansa.

Itse pelikin on sulava ja symbolit tipahtelevat ruudulle täydellisyyttä hipovan sulavasti. Tykkään tällaisista peleistä, jossa symbolien liikehdintä ei pidä sellaista ääntä, että se kuuluu koko kerrostalon läpi, vaan musiikki jatkaa sulavasti eteenpäin ja symbolit vain pyörivät ruudulla, tekemättä itsestään sen suurempaa numeroa.

Tiki Totems Megaways RTP ja muutkaan numerot eivät ole lähteneet taiteilemaan, vaan ne noudattavat tyypillistä Megaways taktiikkaa, eli 117 649 voittolinjaa ja asetelmakin on 6×2-7. Pelin vahvuus onkin ehdottomasti sen toteutus. Se on miellyttävä ja samaan aikaan sulava. Sitä kun pelaa harmaassa talvessa, niin se nappaa mukaansa mielikuvamatkalle tropiikkiin.