Pohjilla rämpivä Kings aliarvostetun Coyotesin vieraana

Etusivu » Pohjilla rämpivä Kings aliarvostetun Coyotesin vieraana

Liigan kellariosastoon ennakoitu LA Kings haastaa vahvasti kauden aloittaneen Arizonan. Los Angelesin alkukausi on ollut hieman odotettua heikompi – Quick on ollut kaukana huippuvuosiensa tasosta ja tehottomuus hyökkäyspäässä on saanut jatkoa. Ei kojootitkaan maaleilla mässäile, mutta alakerta on pysynyt sentään hyvin kasassa. 

Jos sama tahti jatkuu, niin Arizona nähdään pitkästä aikaa pudotuspeleissä. Ennakoin Coyotesin liigan keskikastiin, mutta se on ensimmäisen kuukauden perusteella näyttänyt jopa tuota paremmalta, joten olen nostanut rankingia plussalla. Arizona on vähän niin kuin Panthers ja Hurricanes – laatujoukkue, joka ei ole viihdepelaajien suosiossa ja on juuri siitä syystä useasti pelattavissa.

Takavuosien menestyjä Kings on kuin varjo entisestään. Viime kausi meni jokaisella osa-alueella pieleen, sillä pistesaldoksi jäi lopulta masentavat 71 pistettä. Los Angelesin pisteodottama oli tälle kaudelle noin 76 pisteen luokkaa, mutta alkukauden esityksillä tuo lukema jää todennäköisesti haaveeksi. Sen nykyinen ranking ei ole paljoakaan Red Wingsiä ja Senatorsia edellä. 

Antti Raannan edustama Coyotes lähtee kotipeliin isona suosikkina, sillä vierasjoukkue LA on pelivoimaltaan peräti kaksi luokkaa perässä. Toisin oli vuosina 12-14, jolloin Kings nautti selvästä suosikin asemasta Arizonaa vastaan. Unibet tarjoaa useasti osuvalle Coyotesin ML-voitolle kerrointa 1.61, joka kelpaa hienosti peleihin arviolla 65%.