Ottaako supertähti MacKinnon Avalanchen reppuselkään?

Etusivu » Ottaako supertähti MacKinnon Avalanchen reppuselkään?

Sarja palaa SAP Centeriin, jossa ”siipirikkoinen” Sharks ja loistavan kauden pelannut Avs kohtaavat viidennessä ottelussa. Sarja on jännittävässä tilanteessa, sillä molemmilla on tilillään kaksi voittoa. Kumpi joukkueista astuu askeleen lähemmäksi konferenssifinaaleja?

Colorado saa olla tyytyväinen 2-2-tilanteeseen, sillä Sharks on näissä peleissä ollut aavistuksen parempi – kuten odotettiinkin. San Jose on paperilla laadukas ja materiaalissa on reilusti leveyttä, kun taas Colorado on enemmän yksittäisten pelaajien varassa. Sharks oli ennen sarjaa noin luokan Avalanchea vahvempi, eikä sitä eroa ole tarvinnut muuttaa näiden neljän pelin myötä.

Tätä tasoeroa on kuitenkin kaventanut hieman Pavelskin poissaolo. Edelleen näkisin, että ”Captain American” pelaaminen on epätodennäköistä, joten arviossa oletuksena että on poissa kokoonpanosta. Markkina näkee kaiken tämän jälkeen joukkueet aika lailla tasaisina, mutta mielestäni Sharks edelleen näistä kovempi. Kotijoukkueen ML-voitosta saa parhaimmillaan 1.833, joka kelpaisi loistavasti arvion ollessa muutaman pinnan alle 60%. Pinnaclen Sharks +0 1.806 kuitenkin näistä se parempi vaihtoehto.