Onnekas Jets isännöi vahvaa Starsia

Etusivu » Onnekas Jets isännöi vahvaa Starsia

Kauden avauskolmanneksella ylisuorittanut Jets on kotonaankin pieni altavastaaja Dallasia vastaan, vaikka joukkueet majailevatkin peräkkäisillä sijoilla läntisessä konferenssissa. Winnipeg palaa kotiin hienon Kalifornian kiertueen jälkeen, Stars puolestaan yrittää katkaista kolmen ottelun tappioputkeaan.

Jets on ollut tähän mennessä yksi tämän kauden erikoisimpia joukkueita, sillä sen pistesaldo ei ihan vastaa jäällä nähtyjä esityksiä. Se on nimittäin aivan pohjilla xG-tilastoissa – Winnipeg on ollut maaliodottaman luomisessa kolmen huonoimman joukossa ja lisäksi se on antanut vastustajille hälyttävän paljon paikkoja ottelua kohden. Jetsin materiaali on kuitenkin C-tasoa ja kun kyseessä on 30 pelin otos, niin paljoa ei kannata rankingia tiputtaa. Lauantaina se hävisi ansaitusti Kingsille maalein 2-1.

Dallasin tilanne on sen sijaan paljon lupaavampi, sillä sen materiaali on vahvaa B-luokkaa ja peliesityksetkin ovat olleet selvästi keskitasoa parempia. Stars oli jo viime kaudella laadukas C-tason joukkue ja se vahvistui entisestään kesän aikana, joten tulikuuma meno marraskuussa tuskin tuli kellekään isona yllätyksenä. Maalivahtikaksikko Bishop-Khudobin on liigan eliittiä, puolustus on tasokas ja hyökkäyksestä löytyy leveyttä. Sunnuntaina se koki kirvelevän rankkaritappion Wildille lukemin 3-2.

Sarjataulukon perusteella joukkueet olisivat tasavahvoja, mutta materiaalissa Dallasilla on etu ja se on myös pelannut selvästi paremmin kauden ensimmäisellä kolmanneksella. Arvioin Starsin ML-voitolle 52%, joka poikkeaa tyylikkäästi monen kertoimenlaskijan näkemyksestä. Unibetin tarjoama 2.04 on todennäköisesti NHL-vetojen kärkeä tämän viikon osalta.

Goldroll

250x talletuksella

Monsino

250x talletuksella. Vedonlyöntiin: 100% 100€

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords