Megavoitto 2 punnan panoksella Casumolla

Etusivu » Megavoitto 2 punnan panoksella Casumolla

Casumolla kajahti! Nimittäin muuan Adamilla kävi tuuri ja lujaa. Brittiherra pelasi Red Tiger Gamingin God of Wealth slottia, joka on osa Mega drop -perhettä.

Adam kertoo katsoneensa futista tv:stä toisella silmällä. Toisella silmällä taas pelattiin Casumolla ja toivottiin, että megavoitto osuisi kohdalle. Mies oli panostanut ainoastaan 2 puntaa peleihinsä, eli kovin suurta riskiä ei oltu valmiina ottamaan. Niin vain kuitenkin kävi, että satunnainen megavoitto osui kohdalle.

Mikä ihmeen Mega Drop -jättipotti?

Kyseessä on Red Tiger Gaming -pelivalmistajan oma tuote. He ovat asentaneet joihinkin peleihinsä täysin randomisti tippuvia voittoja. Voitto voi napsahtaa kenelle vain, missä tahansa vaiheessa vain. Käytännössä ei ole mitään erityistä tavoiteltavaa, tai merkkejä, jotka kertoisivat siitä, että voitto on tulossa. Ominaisuus tuo oman jännityksensä pelaamiseen, mutta sitä ei myöskään erikseen kannata odotella tai jännitellä sen enempää.

Voittaja ei muuten aio ajaa samalla Ladalla ja piilotella voittoaan vaan aikoo ensimmäisenä ostaa uuden auton, lähteä lomalle ja hankkia uuden talon. Mitäpä sitä himmailemaan kun kohdalle osuu.

Red Tiger Gaming on nousemassa nopeasti yhdeksi suosituimmista pelivalmistajsta Euroopassa. Siihen on monta syytä. Ensinnäkin juuri Mega Dropin tyyliset satunnaisvoitot, toisena upeat grafiikat ja erilaiset peliominaisuudet. Joihinkin slotteihin on sijoitettu ns. pelejä pelin sisään. Hyvän esimerkkinä mm. Pirates´ Plenty. Kun pelaaja saa tarvittavia symboleja ruudulle, liikkuu laiva kartalla kohti aarretta, jonne päästessä on tietysti lisävoittoja luvassa.

Casumo ei juuri esittelyjä kaipaa, mutta jos sellaisen haluat lukea, pääset siihen alta:

[featured site=’Casumo’ ][/featured]
Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords

High Roller

200 käteiskierrosta talletuksella

Winnerz

200 ilmaiskierrosta + cashback