Läntisen konferenssin kärkikamppailu – saako Starsin pisteputki jatkoa?

Etusivu » Läntisen konferenssin kärkikamppailu – saako Starsin pisteputki jatkoa?

Nousujohteinen Dallas isännöi hallitsevaa mestaria St.Louisia kierroksen mielenkiintoisimmassa ottelussa. Joukkueet kohtasivat viime kevään pudotuspeleissä ja sarja oli todella tasainen – Blues taisteli lopulta jatkoon voitoin 4-3. Pelillisesti St.Louis oli juuri tuon verran parempi, mutta enää sillä ei ole pientä etua puolellaan sillä Dallas on viime kautta vahvempi.

Stars on heikon lokakuun jälkeen ollut tuloksellisesti yksi liigan parhaimpia joukkueita. En pidä sitä kuumimpana mestarisuosikkina, mutta toisaalta en yllättyisi vaikka se pelaisi vielä kesäkuussa. Dallas on venynyt pisteille peräti 15 kertaa viimeisen 20 ottelun aikana. Joukkue on tasaisen laadukas, päästää vähän maaliodottamaa ja tolppien välissä vielä eliittiveskari Bishop. Stars on ehdottomasti läntisen tasokkaimpia Bluesin, Avsin, Vegasin ja Predsin ohella.

Blues on yli sadan pisteen vauhdissa, jota pidän tosi hyvänä suorituksena sillä Tarasenko on ollut lähes koko kauden sivussa. Kärkijoukkue ei tule onneksi yhden tärkeän pelaajan poissaoloon kaatumaan. Ei etenkään tasaisessa NHL:ssä, jossa yksittäinen pelaaja tiputtaa joukkuetta maksimissaan vajaan luokan verran. Vaikka St.Louis onkin voittanut vain seitsemän peliä 20 edellisestä, niin pelillisesti se on ollut selvästi tuota parempi, joten heikot tulokset ei tule tässä arviossa näkymään.

Näen Bluesin ja Starsin tällä hetkellä todella tasaväkisinä joukkueina. Dallas on ollut pelillisesti hieman parempi kun otetaan koko kausi huomioon, joten hyvin vaikea laittaa Bluesia edelle. Stars on yllättävän iso suosikki, sillä se nauttii kotiedusta ja lisäksi peli on nuottipaidoille toinen päivän sisään. Markkina näyttäisi yliarvostavan väsyneen mestarin tasoa, joten otetaan peleihin Stars ML 1.81 Unibetilta – arvio 58%. 

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords

High Roller

200 käteiskierrosta talletuksella

Winnerz

200 ilmaiskierrosta + cashback