Kevään suurin yllättäjä janoaa ottelupalloja mestarisuosikkia vastaan

Etusivu » Kevään suurin yllättäjä janoaa ottelupalloja mestarisuosikkia vastaan

Blue Jackets ja Bruins iskevät yhteen neljännen kerran tässä sarjassa. Boston väänsi avauspelistä jatkoerävoiton suvereenin esityksen päätteeksi. Tämän jälkeen Columbus on juhlinut kahdesti – toisessa ottelussa Duchene hiljensi TD Gardenin jatkoerämaalillaan ja edellisellä kerralla Bobrovskyn huippupeli takasi Blue Jacketsille 2-1-johdon sarjassa.

Vaikka Columbus johtaakin sarjaa, niin ei se ole näitä pelejä kuitenkaan hallinnut. Bruins oli ennakkoon joukkueista vahvempi, eikä kolmen pelin maalipaikat ole yllätyksiä tarjonneet – Boston on luonut hieman enemmän vaarallisia laatupaikkoja. Ottelutapahtumien perusteella avauspelin olisi kuulunut päättyä selvemmin Bruinsin eduksi, toinen ottelu oli puolestaan tasainen ja kolmas peli kääntyi aavistuksen Bostonin puoleen.

CBJ hankki runkosarjan lopulla Duchenen Ottawasta ja pelitaso on muiltakin osin mennyt hieman eteenpäin, mutta matkaa on silti vielä mestarisuosikki Bruinsiin. Joukkueiden välinen tasoero on kuitenkin aika pieni, joten Columbus nousee kotikaukalossa muutaman pinnan suosikiksi. Etua näyttäisi löytyvän vierasjoukkueesta – dnb-arvio Bruinsille 47% ja Pinnacle tarjoaa tuohon 2.20.