Katkaiseeko Coyotes alkukauden suurimman yllättäjän kotivoittoputken?

Etusivu » Katkaiseeko Coyotes alkukauden suurimman yllättäjän kotivoittoputken?

Itäisen konferenssin kärjessä viilettävä Sabres saa vieraakseen nousuvireisen Coyotesin, joka ei paistattele NHL-uutisten parrasvaloissa. Molemmat ovat pelanneet odotettua paremmin. Buffalon kohdalla tilanne on selkeämpi – se ennakoitiin alempaan kastiin, Arizona keskikastiin. 

Sabres on hurjastellut peräti yhdeksän voittoa 12 pelistä. Rasmus Dahlin on nousemassa kovaa vauhtia puolustajien eliittiin ja moni Sabresin pelaajista on aloittanut liian hyvin, hyvänä esimerkkinä Victor Olofsson kymmenellä tehopisteellä. Maalivahditkin ovat pelanneet selvästi taitojen ylärajoilla (93.2%, 92%). Buffaloa on nostettu rankingissa reilusti, mutta B-luokkaan on vielä matkaa lyhyen otoksen takia – pidetään Sabres keskikastissa.

Coyotes jäi viime vuonna muutaman pisteen päähän playoffeista. Ennakkoarvioissa siltä odotettiin pientä parannusta tähän kauteen ja alku onkin ollut Sabresin tavoin loistava – kuusi voittoa kymmeneen peliin. Etenkin alakerta on pelannut vahvasti, sillä päästettyjä maaleja on ainoastaan 22. Arizonankin rankingia on nostettu alkukauden myötä, mutta paljon maltillisemmin kuin Buffaloa. 

Ottelussa kohtaavat kaksi tasaväkistä keskikastijoukkuetta, joista pidän Arizonaa tällä hetkellä hieman parempana nippuna. Unibetin tarjoama 2.35 Coyotesin ML-voitolle on siis ehdottomasti otettava peleihin mukaan arvion ollessa 46%. 

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords

High Roller

200 käteiskierrosta talletuksella

Winnerz

200 ilmaiskierrosta + cashback