Joutuuko suomalaisvahti jälleen Avalanchen tulituksen uhriksi?

Etusivu » Joutuuko suomalaisvahti jälleen Avalanchen tulituksen uhriksi?

Pitkästä aikaa voittojen tielle palannut Colorado saa vieraakseen kesällä heikentyneen Blue Jacketsin, joka sekin pääsi nauttimaan täydestä pistepotista kaadettuaan pirteän alkukauden pelanneen Coyotesin vieraissa maalein 2-3. Avs tykitti peräti yhdeksän maalia ja San Josesta hankittu Joonas Donskoi herkutteli uransa ensimmäisellä hattutempulla Pekka Rinteen Predatorsia vastaan!

Coloradon alkukausi ei tosiaan ole ollut sieltä onnekkaimmasta päästä, sillä se on viime aikoina menettänyt kaksi kärkihyökkääjää sairastuvalle. Ennen menetyksiä Avalanche näytti B-luokan joukkueelta, nyt ilman Rantasta ja Landeskogia C-taso on enemmän kuin lähellä. Vaikka edelliset tulokset ovatkin saaneet fanit alakuloisiksi, niin voidaan kuitenkin ottaa rennosti ja todeta, että peliesitykset ovat olleet tuloksia parempia.

Blue Jacketsin taso on laskenut hurjasti puolessa vuodessa. Viime kevään pudotuspeleissä se järjesti ison yllätyksen lähettämällä suurimman mestarisuosikin lomille. Kausi oli lopulta varsin onnistunut, vaikka tie päättyikin jo toisella kierroksella Bruinsia vastaan. Nyt CBJ voi vain haaveilla samasta tempusta, sillä se menetti kaksi venäläistähteä – Panarinin ja Bobrovskyn. Ennakoin joukkueen liigan alempaan keskikastiin, joten se on avannut kautensa ilman yllätyksiä.

Voitto A-luokan Predatorsista teki varmasti hyvää Avalanchen itseluottamukselle. Se olisi tässä vähän yli 50% suosikki, jos kaikki avainpelaajat olisivat pelikuntoisia. Colorado on nykyisellä rosterilla keskikastijoukkue eli Columbusta laadukkaampi, joten sillä on hienot mahdollisuudet ottaa tässä toinen perättäinen kotivoitto. Unibetin 2.23 Avsin suoralle riittää peleihin arvion ollessa 47%.

Goldroll

250x talletuksella

Monsino

250x talletuksella. Vedonlyöntiin: 100% 100€

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€