Islander – Hurricanes ennakko

Etusivu » Islander – Hurricanes ennakko

Islanders ja Hurricanes iskevät yhteen! Ennen kautta ei tainnut kovin moni uskoa, että nämä joukkueet pelaisivat playoffien toisella kierroksella. Molemmista löytyy myös suomalaisväriä, etenkin Ahon ja Teräväisen liikkeitä seurataan tarkasti.

Niin se vain Trotzin luotsaamat joukkueet porskuttaa – viime vuonna mestaruus ja nyt keskinkertaisella materiaalilla nimekäs Penguins lomille suoraan neljässä ottelussa! Peli oli vakuuttavaa, mutta ei ihan noin vakuuttavaa mitä tuloksista voisi luulla. Lisäksi Pens ei aivan top5-joukkue ollut missään vaiheessa kautta.

Canes puolestaan tiputti hallitsevan mestarin Capitalsin pitkän kaavan mukaan – seiskapelissä jatkoerämaalilla. Media piti tuota sensaationa, mutta ei Canes ennakkoon ollut paljoakaan Capsia perässä ja ottelut olivat tasaisia.

Canes on paperilla vahvempi, mutta ero pelivoimissa jonkin verran tuota pienempi. Aika tasaiset lähtökohdat sarjaan – saarelaisilla kotietu ja Canes aavistuksen edellä.

Tähän ensimmäiseen peliin löysin pientä etua Carolinan kertoimista. Islanders vain muutaman pinnan suosikki kotikaukalossa marginaalisen rasitusedun jälkeen. Canes ML kelpaa jos löytyy vähintään 2.18. Suorat voitot myös hyviä, Bet365:n 3.10 selvä ylikerroin.

Ensi yön toinen ottelu on San Jose Sharks vastaan.

Goldroll

250x talletuksella

Monsino

250x talletuksella. Vedonlyöntiin: 100% 100€

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords