Hurricanes pakkovoiton edessä

Etusivu » Hurricanes pakkovoiton edessä

Mestarisuosikki Bruins on ajanut kevään ”yllättäjän” Carolinan todella ahtaalle, sillä sarja on jo 3-0-tilanteessa. Neljä perättäistä voittoa tasaisessa NHL:ssä olisi vaikeaa mille tahansa joukkueelle, mutta hankalaa se olisi etenkin Canesille – Bruins hävisi viimeksi vajaa kolme viikkoa sitten. Hurrikaanien tilanne on niin tukala, että se menee tästä jatkoon vain kerran 25:stä.

Boston on vienyt sarjan kolme ottelua maalierolla 13-5. Tuloksellisesti todella vakuuttavaa, mutta peliesityksissä Canes on laittanut paljon paremmin kampoihin. Ensimmäinen peli oli tasaista vääntöä, jossa Bruins iski voittomaalin vieraiden kyseenalaisesta jäähystä. Toisessa ottelussa hallinta oli selkeästi Bostonilla. Edellisessä Carolina vei maalipaikat nimiinsä, mutta Rask jatkoi ilmiömäisiä otteitaan tolppien välissä.

3-0-johtoasema sarjassa mairittelee siis Bruinsia, sillä joukkue ei ole ollut pelillisesti ihan noin vahvasti niskan päällä – tilanteen ”kuuluisi” olla 2-1 Bostonille. Hurricanesin selvä tehottomuus ja Raskin huimat otteet maalilla ovat johtaneet siihen, että Bruinsilla on jo nyt mahdollisuus lunastaa paikka Stanley Cupin finaaleihin.

Tasaisista lähtökohdista lähdetään tähän neljänteen peliin, kun Carolina isännöi luokkaa vahvempaa Bostonia. Pinnacle tarjoaa Hurricanes +0 2.05, jossa on ihan hyvä odotusarvo. Myös Canes -0.5 2.80 Bet365:lla riittää hienosti. Koko sarjan ajan ollaan oltu Bruinsin kyydissä, mutta nyt on syytä vaihtaa puolta kun Carolinasta löytyy pientä etua!

Goldroll

250x talletuksella

Monsino

250x talletuksella. Vedonlyöntiin: 100% 100€

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords