Heikkovireinen Panthers vierassuosikki Sharksia vastaan

Etusivu » Heikkovireinen Panthers vierassuosikki Sharksia vastaan

Ainoastaan kaksi peliä helmikuussa voittaneella Floridalla on loistava mahdollisuus kääntää kurssi, kun vastaan luistelee siipirikkoinen San Jose Sharks. Pistemenetyksiin ei olisi kummallakaan varaa, sillä molemmat majailevat tällä hetkellä pudotuspelien ulkopuolella.

Pari viikkoa sitten näytti siltä että Sharksin kausi olisi paketissa, mutta mitä vielä – joukkue on napannut viidestä edellisestä peräti neljä voittoa ja on viiden voiton päässä pudotuspeleistä. Lisäksi edellä olevat ovat pelanneet pari peliä enemmän, joten playoff-junaan ehtii vielä. Loppukiriä kuitenkin vaikeuttaa usea poissaolo, sillä sivussa on hyökkääjistä Couture, Kane ja Hertl sekä puolustajista Karlsson – eli peräti neljä kuudesta parhaasta pistemiehestä.

Panthers on tähdistöviikonlopun jälkeen kerännyt vain viisi pistettä yhdeksästä pelistä ja on sen myötä tippunut pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle. Kevään tosipeleihin on kuitenkin vielä hyvät mahdollisuudet, sillä edellä oleva Leafs on vain neljän pisteen päässä ja pelannut lisäksi kaksi peliä enemmän. Helmikuun vire tiputtaa kuitenkin jonkin verran Panthersin rankingia, mutta on se silti edelleen perustasoltaan vahva C-tason joukkue ja luokan verran Sharksia edellä.

Jos SJS pelaisi parhaalla kokoonpanolla, olisi tämä aika lähellä kolikonheittoa, mutta poissaolot tekee siitä altavastaajan kotikaukalossakin. Panthers nauttii myös pienestä rasitusedusta, sillä ottelu on Sharksille kolmas neljän päivän sisään. On todennäköistä, että San Josen tulokselliset otteet hiipuu lähiviikkoina ja Florida onnistuu palaamaan omalle tasolleen. Unibetin Panthers dnb 1.92 kelpaa hienosti arvion ollessa 55%.