Chile-Uruguay: Herätetty ja ärsytetty supertähti Uruguayn riesana?

Etusivu » Chile-Uruguay: Herätetty ja ärsytetty supertähti Uruguayn riesana?

Chile ja Uruguay lähtevät hyvin yksinkertaisista lähtökohdista maanantai-illan C-lohkon päätösotteluun Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa. Molemmat maat ovat varmuudella jo puolivälierissä, mutta lohkovoittajaa odottaisi siellä huomattavasti helpompi vastustaja.

Lohkon voittajalle puolivälierissä vastaan asettuisi Peru, kun lohkokakkonen joutuu toistaiseksi puhtaalla pelillä turnauksessa etenevän Kolumbian hampaisiin.

Chilen suoritukset ovat toistaiseksi olleet varsin vakuuttavia. Joukkue murskasi Japanin 4-0 ja raapi Ecuardorista 2-1-voiton. Erityisesti Alexis Sanchezin otteet ovat saaneet runsaasti kehuja. Manchester Unitedissa ainoastaan kaksi maalia viime kaudella tehnyt Sanchez on saavuttanut kyseisen maalimäärän turnauksen kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Se kertoo siitä, millaisella itseluottamuksella hän pelaa maajoukkueen paidassa. Myös Eduardo Vargas on ollut totutun tehokas tehden Sanchezin ohella kaksi maalia.

Kaksi edellistä maanosan mestaruutta vieneen Chilen suurin ongelma on uusi sukupolvi, josta ei tunnu löytyvän Sanchezin ja Arturo Vidalin tasoisia tähtiä. Tästä osoituksena maan karsiutuminen viime kesän MM-kisoista.

Uruguayta vastaan Chile joutuu todennäköisesti tulemaan toimeen ilman Vidalia ja Mauricio Islaa, sillä molemmat ovat yhden varoituksen päässä pelikiellosta ja sitä Chilessä ei haluta ennen puolivälieriä.

Uruguayn peli ollut vuoristorataa

Uruguayn tehokaksikko Luis SuarezEdinson Cavani on ollut odotetun vahva, mutta muu joukkue ei ole jatkuvasti duon tasolla.

Turnauksen avausottelu Ecuadoria vastaan nosti monien odotuksia Uruguayn kohdalla ja innokkaimmat saattoivat jo veikkailla jopa maan venymistä päätyyn saakka. 4-0-voitto tuli täysin murskaavalla esityksellä ja ilman Ecuadorin maalivahdin loistavia otteita tulos olisi saattanut olla paljon tylympi.

Japani palautti Uruguayn jokseenkin maan pinnalle. Yleensä varma puolustus ei pystynyt pitämään Japanin vauhdikasta hyökkäystä kurissa ja hyökkäyksessä palloa ei saatu pelattua tarpeeksi Rodrigo Bentancurin toimesta Cavanille tai Suarezille.

Otteluun saa yli kahden kerrointa kohteeseen yli 2,5 maalia. Vastakkain ovat kuitenkin kaksi joukkuetta, joiden hyökkäyksestä löytyy tulivoimaa ja etenkin lohkon kakkospaikalta otteluun lähtevä Uruguay yrittää takuulla kaikin voimin napata piikkipaikan itselleen pudotuspeleihin lähdettäessä.

Tulosveikkaus: 1-1

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€

Big Boost

100% 500€ + 100x 10 Swords

High Roller

200 käteiskierrosta talletuksella

Winnerz

200 ilmaiskierrosta + cashback