Blues ja Stars kohtaavat tulikuumassa seiskapelissä

Etusivu » Blues ja Stars kohtaavat tulikuumassa seiskapelissä

Ensi yönä tarjoillaan todellista herkkua jääkiekon ystäville, kun pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäinen Game 7 astuu parrasvaloihin. Pari päivää sitten Dallasilla oli loistava mahdollisuus naulata sarja kuudennessa pelissä, mutta valitettavasti esitys jäi kotiyleisön edessä odotettua vaisummaksi – Blues haki kolmen maalin vierasvoiton, vaikkei esittänytkään mitään ihmeellistä.

Myös maalivahti Ben Bishop loukkasi itseään kuudennen ottelun puolivälissä, mutta Stars-fanien onneksi hänet nähdään tulevana yönä tolppien välissä. Dallasin rankingia nostettiin pirteän Preds-sarjan myötä ja myös nämä pelit Bluesia vastaan ovat olleet pelillisesti odotettua tasaisempia, joten tasoeron kaventaminen on ollut paikallaan. Mitään isoja muutoksia en kuitenkaan tehnyt, sillä otos on niin pieni – vain kuusi peliä.

Vaikka Blues onkin joukkueista hieman laadukkaampi ja pelaa kotikaukalossa, niin isoksi suosikiksi sitä ei siltikään saa millään pyöriteltyä. Tähän saa siitä huolimatta peliä nuottipaidoille, sillä markkina näkee Dallasin aika lailla yhtä vahvana joukkueena. Blues +0 60% ja Coolbet tarjoilee tuohon positiivista odotusarvoa kertoimen ollessa 1.72. 2.27 suorasta voitosta myös hyvä valinta.


Goldroll

250x talletuksella

Monsino

250x talletuksella. Vedonlyöntiin: 100% 100€

Wintopia

Kasino: 100% 700€ + 75x Big Bass Amazon Xtreme. Vedonlyönti: 100% 200€